Uit de koker van Albert

woensdag, januari 31, 2007

Groene avond in Warmond

Gisterenavond was er een zeer druk bezochte bijeenkomst over de toekomstvisie van de gemeente Teylingen in het Trefpunt in Warmond. RBOI heeft uitleg gegeven over de vier senario's die zijn uitgedacht. Alle inwoners van Teylingen hebben hier informatie over thuis ontvangen. In een prachtige kleurenfolder zijn de vier denkrichtingen uitgewerkt in vier senario's. Uiteenlopend van alles houden zoals het is tot verregaande innovatie. Alles was zo's beetje mogelijk want onze wethouder Gerrit van der Meer heeft ook opgeroepen om goed te kijken naar de plussen en minnen in alle vier de senario's om zo een betere definitieve keuze te maken. Het kan dus best dat er uit alle vier de denkrichtingen onderdelen worden genomen en er een geheel nieuw senario wordt uitgedacht.

Iedereen had vier gekleurde stembiljetten en kon aangeven welk senario veruit zijn voorkeur had. Bij die stemming veruit de meerderheid voor het houden zoals het is. Toevallig was dat ook de kleur groen.

Vanavond is de bijeenkomst in Het Onderdak in Sassenheim en morgen in de KTS in Voorhout. Ik hoop dat de opkomst daar net zo groot is als in Warmond. Ook ben ik wel benieuwd naar de keuze die de Sassemers en de Voorhouters maken.