Uit de koker van Albert

woensdag, januari 03, 2007

Vrijwilligers en Sportprijs

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn de vrijwilligersprijzen en de sportprijzen van de gemeente Teylingen uitgereikt. De vrijwilligers van het jaar werden Wim Vink uit Voorhout Rob Kuijp uit Sassenheim en Hein van Schie uit Warmond. Alle drie hebben hun sporen in het vrijwilligerswerk meer dan verdiend. Hierna werd TOP C1 uitgeroepen tot de sportploeg van het jaar. Dit C team van TOP is landskampioen geworden. Een prima prestatie!!

Er waren deze avond twee verrassingen. Een zeer gewaardeerde en een zeer ongewaardeerde. De ongewaardeerde was de ongeplande, en in mijn ogen ongepaste, toespraak van Kees van Velzen als voorzitter van de oranjevereniging Voorhout. Overbodig en totaal niet op zijn plaats!!

De zeer gewaardeerde verrassing was het uitroepen van de vrijwilligers van Teylingen. Een initiatief van wethouder Henriƫtte Wilbrink trouwens. Bart Kool en Edwin van der Wijngaard werden beloond voor hun uitstekende journalistieke werk op www.deteyding.nl Werkelijk een zeer verdiende prijs voor deze twee mannen. Altijd zijn ze overal aanwezig. Ze zijn zeer actueel. Het eerste nieuws leest u vaak op hun website. Een zeer gewaardeerd initiatief dat is ontstaan als voorloper op de eerste verkiezingen van de gemeente Teylingen en is uitgegroeid tot een prima nieuwsmedium en dat allemaal op basis van vrijwilligheid. Alle prijswinnaars ook namens mij en de PvdA fractie proficiat!!