Uit de koker van Albert

woensdag, februari 15, 2006

Stand van Zaken

Hoewel het rustig lijkt binnen de PvdA gebeurd er op de achtergrond nog heel erg veel. Kijkt u ook eens op de website www.thuis-in-Teylingen.nl en u ziet dat er volop activiteiten zijn. De site wordt trouwens bijgehouden door Jan Klein die dat prima doet. Ik loop even een paar activiteiten na.

Vanavond is de huldiging van de heer Hoogkamer uit Warmond die 60 jaar lid is van de PvdA. Zoals u wellicht hebt gehoord bestaat de PvdA deze week 60 jaar en dat betekent dat de heer Hoogkamer dus al vanaf het begin lid is geworden. In voor en tegenspoed is hij trouw gebleven aan zijn partij en dat is toch zeer bewonderenswaardig.

Joost en Jeroen hebben weer een interview gegeven aan het Witte Weekblad over de openheid van de partij en wat we daar allemaal aan doen.

Elsbeth heeft samen met Hans en Gertrude een werkplan geschreven voor de fractie. Volgende week is er een voorbereidende vergadering voor de komende ledenvergadering op 7 maart (verkiezingsavond trouwens).

Tot slot de rode campagne gaat ook door en binnenkort zijn wij weer waar te nemen ergens in de gemeente Teylingen.

U merkt dat we zeker niet stilzitten.

Het college zit trouwens ook niet stil. Inmiddels heeft ook onze wethouder Gerrit van der Meer een weblog en daar kunt u lezen wat er allemaal gebeurd in het college. Op de webdsite van de PvdA vindt u de ingang van de weblog van Gerrit, maar ook die van Joost die ook zeer actief is.