Uit de koker van Albert

zaterdag, september 20, 2008

Foreholte


Vanmiddag zijn het 5de veld, de twee nieuwe kunstgrasvelden en de nieuwe kleedkamers bij voetbal vereniging Foreholte geopend.

De kleedkamers zien er zeer goed uit. Met wel 17 stuks kan Foreholte de komende tijd wel vooruit. de opening werd verricht door Leo van der Zon die ook de eerste steen al had gemetseld.
Het nieuwe vijfde veld werd geopend door Wim Hollart. De twee kunstgrasvelden werden geopend door een wedstrijd 7 tegen 7 te spelen tussen het bestuur van Foreholte tegen een team van de raad van Teylingen aangevuld met een paar medewerkers van de ambtelijke organisatie. Dat Foreholte twee prachtige kunstgrasvelden heeft gekregen is te danken aan de opstelling van de gemeenteraad. In eerste instantie wilde men namelijk dat het vijfde veld een kunstgrasveld zou worden. Echter de ondergrond was niet goed genoeg. Het was de raad vooral Trilokaal en de PvdA die toen de omslag hebben gemaakt om het groot onderhoud aan de velden 3 en 4 niet te doen, maar daar dan twee kunstgrasvelden neer te leggen. Dat heeft het college toen overgenomen en het resultaat mag er zijn. Het had aardig geweest als één van de twee wethouders dit nog even had aangegeven in hun toespraken.