Uit de koker van Albert

zaterdag, november 07, 2009

Bedrijvenbezoek TOV


Dinsdagmiddag was het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijven bezoek van de Teylingse Ondernemers Vereniging. Elk jaar organiseerd de TOV een bedrijven bezoek waar ondernemers, college en gemeenteraad aan mee kunnen doen. Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan de bedrijven aan de Industriekade in Sassenheim.
We zijn gestart bij het aannemersbedrijf van Aad van Breda. Na de uitleg van Aad over het ontstaan van het bedrijf en de opvolging van hem door Jeroen van Breda zijn we door het bedrijf rondgeleid. Hierna zijn we naar het watersportbedrijf van de familie Omtzigt gegaan en hebben we daar kennisgemaakt met alles wat Omtzigt verkoopt en onderhoud op het gebied van de watersport. Het is een gerenomeerd bedrijf en inporteur van Chris Craft speedboten.

Tot slot zijn we naar het autobedrijf van Sjaak Bakker gegaan waar we het splinternieuwe bedrijf hebben bezocht. Naast de verkoop van Susuki is er ook een levende handel in tweede hands auto's en een prachtige reparatie en onderhands afdeling. We hebben ook hier een rondleiding gekregen en na afloop was er natuurlijk nog even tijd voor een hapje en een drankje. De TOV is er weer in geslaagd om een prima middag te verzorgen.