Uit de koker van Albert

zaterdag, september 23, 2006

Rustige week

Politiek heb ik een rustig weekje achter de rug. We hebben dus volop kunnen genieten van de feestweek in Sassenheim. Groots was de lampion optocht. Jammer dat er één korps niet kwam opdagen en dat er kinderen op de muziek stonden te wachten die niet kwam. De Oranje Vereniging treft geen blaam en heeft er alles aan gedaan om de kinderen toch naar de RABO bank te krijgen. Verder was er natuurlijk weer het tobbetje steken (altijd leuk) en kratjes stapelen. Neem daarbij een goed programma in de feesttent en mooi weer voor de kermis en het feest is compleet. Vanmiddag zijn we nog even met Eveline naar de kermis geweest. Ze heeft een vriendje Sam, waar ze ook mee op dansles zit. Vanavond nog even genieten van de Sassemse muziekverenigingen en we hebben vanmiddag een voorproefje gehad van de band die daarna gaat optreden. Dat is de moeite waard kan ik u verzekeren.
Het is toch weer fantastisch dat alles weer goed geregeld is. Veel vrijwilligers van de Oranje vereniging die ondersteund door andere clubs een prachtig feest organiseren.

De komende week is er weer eenraadsvergadering. Half oktober gaan we praten over de plaats van het station in Sassenheim en hoe het er uit gaat zien. Dat zal nog wel wat discussie geven. Hoewel volgens mij is iedereen er van overtuigd dat de plek wel de Wasbeeklaan zal worden.