Uit de koker van Albert

vrijdag, april 25, 2008

Raadsvergadering

Gisterenavond was er een korte raadsvergadering. Het had echter nog veel korter gekunt. De besluitvorming van de kunstgrasvelden voor voetbalvereniging Foreholte had een hamerstuk kunnen zijn. Alle partijen waren er voor en dat wisten we al ver voor de vergadering. Door twee raadsleden werd een initiatiefvoorstel ingediend. Zoals op de kleuterschool geleerd wisten ze vlekkeloos om en om een zinnetje te zeggen en de laatste zin ging heel goed samen. U begrijpt ik hou niet zo van dit soort vertoningen. Ook op de publieke tribune waren de nonverbale reacties niet al te positief.

Het meest postief ben ik nog over een agendapunt dat van de agenda was afgehaald. De woonvisie wordt de volgende keer besproken. Joost had al wel een motie voorbereid en die was ook al verspreid. Omdat er toch geen nieuws te melden was uit de raad heeft Margriet Tibboel van het Leidsch Dagblad de kans gegrepen om daar met Joost nog even over te praten. Het resultaat was een prima stuk in de krant van vanmorgen.

2 Comments:

  • At 9:31 p.m., Blogger Joost said…

    kleine correctie: stuk was gebaseerd op de tekst van de motie, ik ben er niet met Margriet voor gaan zitten. Maar het was wel een mooi verwoord stuk.

     
  • At 3:58 p.m., Blogger Albert Vink said…

    Oke Joost dat laatste wist ik niet

     

Een reactie posten

<< Home